Webinar: Medewerkersbeleving in de zorg

4 maart 2021

Bij excap meten we via de wetenschappelijk gevalideerde Employee Experience Index (EXI). Dit is het resultaat van diepgaand onderzoek in samenwerking met de UVA en VU. Daarnaast is excap ook specialist in employee- en patiënt journey mapping. De tevredenheid van medewerkers gaat immers vaak hand in hand met de patiënt journey. Onze ervaring is dat knelpunten in de patiëntenreis vaak tevens leiden tot bijvoorbeeld meer ziekteverzuim of vertrek van medewerkers. Meer weten? Lees hier verder!

De juiste medewerkersbeleving (EX) is een van de belangrijkste ingrediënten om grip te krijgen op ziekteverzuim en personeelsverloop. Bevlogen en betrokken medewerkers zijn de ambassadeur van jouw organisatie én melden zich minder vaak ziek. Dit is het onderwerp van het webinar op 4 maart.

Webinar

Excap organiseert op 4 maart een webinar van 30 minuten en neemt je mee hoe medewerkersbelevingonderzoek van excap je helpt bij verloop en verzuimreductie. Tijdens dit webinar duiken we in de belangrijkste aspecten voor het uitvoeren van goed EX onderzoek en de manier om dit te koppelen aan verloop en verzuimcijfers. Tevens vertellen we welke belevingsaspecten van medewerkers het meest bijdragen aan hun vitaliteit en loyaliteit aan de organisatie.

Of je nu aan de start staat van EX onderzoek of dit instrument al geruime tijd inzet: we geven de juiste handvatten om blijvende verbetering te realiseren op het gebied van medewerkersbeleving en op deze manier grip te krijgen op verloop & verzuim.

De sprekers

Jeff Mulder (data scientist en founder van insinto) en Marliek Coppens (Business Consultant bij excap) inspireren je graag met voorbeelden uit de praktijk en om de volgende stap te zetten richting de beste medewerkersbeleving.

Wat kun je verwachten?

  • Welkom en introductie van de sprekers
  • Hoe doe je goed EX onderzoek en wat is nodig om dit te koppelen aan verloop en verzuim?
  • Case: wat zijn de belangrijkste drivers van verloop en verzuim bij een ziekenhuis in relatie tot ?
  • Hoe vertaal je de inzichten naar concrete verbeteringen op de werkvloer?
  • Q&A

Meld je gratis aan!

Meld je aan via onderstaande formulier voor het webinar! Het webinar start om 09:30 uur en je ontvangt een dag van te voren de link voor deelname. Kun je er niet bij zijn? Geef dan in het formulier aan dat je graag de opname van het webinar wil ontvangen.

 

 

Meld je aan voor het webinar: Medewerkersbeleving als kompas voor minder verloop & verzuim in de zorg

Vul hieronder je gegevens in.
Alvast veel plezier bij het event!

De gegevens die je hebt ingevuld zullen wij enkel en alleen gebruiken om je, net als onze andere relaties, te informeren over onze relevante inzichten, nuttige oplossingen en inspirerende events. Vanzelfsprekend bestaat er altijd een optie om je hiervoor af te melden.