Webinar: Patient Journey Mapping

4 mei 2021

Tijdens het webinar op 25 mei om 16.00 uur staat de Patient Journey centraal en kan je ontdekken of dit ook jouw organisatie zou kunnen helpen bij het optimaliseren van de patiëntbeleving! In 45 minuten leggen we uit hoe patient journey mapping je helpt bij het realiseren van de gewenste patiëntbeleving die past bij jouw organisatie en ambitie. Onze voorbeelden worden geïllustreerd door persoonlijke anekdotes uit onze dagelijkse praktijk. Of je nu aan de start staat bij het optimaliseren van de patiëntbeleving of de methodiek al geruime tijd inzet: we geven de juiste handvatten om blijvende verbetering te realiseren op het gebied van patiëntbeleving en op deze manier grip te krijgen op de tevredenheid van jullie patiënten.

Hoe patient journey mapping bijdraagt aan het realiseren van een geweldige patiëntbeleving

Wij kunnen bij excap mensen helaas niet beter maken wanneer ze ziek zijn. We kunnen er wél voor zorgen dat patiënten en hun naasten de beleving krijgen die hen in het hart raakt. Daarbij maken we gebruik van onze patient journey methodiek: ExperienceCapture©. Deze wetenschappelijk onderbouwde methode onderscheidt zich door de daadwerkelijke focus op de emotionele patiëntbeleving. Tevens fungeert de methodiek als een effectieve gesprekskatalysator in de organisatie. De methodiek is inzetbaar op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Over excap

Excap is hét onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van belevingsvraagstukken. Als marktleider zetten wij ons al 16 jaar iedere dag in voor gelukkigere medewerkers, meer tevreden klanten én patiënten. Door middel van inzichten, activatie en impact om zodoende de juiste beslissingen te kunnen nemen en daarmee organisaties te laten groeien in de realisatie van hun ambities.

De sprekers

Onze experts Ewald Lausberg (directeur / eigenaar) en Michiel van Bruxvoort (business consultant) inspireren je graag met voorbeelden uit de praktijk en geven je handvatten om de volgende stap te zetten richting het bieden van een geweldige patiëntbeleving.

Het programma:

  • Welkom en introductie van Ewald en Michiel
  • De essentie van een geweldige ervaring
  • Praktijkvoorbeelden
  • De roadmap richting patient journey management
  • Hoe werkt (online) patient journey mapping en welke stappen worden doorlopen?
  • Tips om de patiëntbeleving te optimaliseren

Heb je nog meer vragen waar je antwoord op wil? Laat het ons weten, dan nemen wij dit mee in het webinar.

Meld je gratis aan!

Meld je aan via onderstaande formulier voor het webinar! Het start om 16.00 uur en je ontvangt een dag van te voren de link voor deelname. Kun je er niet bij zijn? Geef dan in het formulier aan dat je graag de opname van het webinar wil ontvangen.

Meld je aan voor het webinar: Patient Journey Mapping

Vul hieronder je gegevens in.
Alvast veel plezier bij het event!

De gegevens die je hebt ingevuld zullen wij enkel en alleen gebruiken om je, net als onze andere relaties, te informeren over onze relevante inzichten, nuttige oplossingen en inspirerende events. Vanzelfsprekend bestaat er altijd een optie om je hiervoor af te melden.