wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Anne op 't Holt

anne.optholt@excap.nl 050-850 7005

Anne is in september 2021 begonnen op de afdeling planning, rapportage & analyse als stagiair. Wat Anne het meest aanspreekt is de diversiteit op een werkdag en het vele contact dat je dagelijks hebt met de mystery shoppers. Ze heeft ontzettend veel zin in haar stage en alle nieuwe uitdagingen die daarbij komen kijken.

Wat kan Anne voor je betekenen?

Anne houdt zich bezig met verschillende projecten. Ze staat altijd paraat om vragen van mystery shoppers te beantwoorden. Dagelijkse werkzaamheden van Anne zijn het inplannen van opdrachten, het briefen van de mystery shoppers, het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het werven van nieuwe mystery shoppers voor alle leuke opdrachten.

Achtergrond Anne

Anne zit momenteel in het tweede jaar van de studie Human Resource Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Daarnaast werkt ze nog elk weekend in de supermarkt. In het verleden is ze werkzaam geweest als mysterykid voor controles op leeftijdsgebonden producten. Nu is dat baantje opgevolgd door een (volgens haar) hele leuke stage bij excap. Ze heeft ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging.

Waar Anne enthousiast van wordt

⦁ Lekker eten; koken en bakken. Het liefst met verse groenten uit de moestuin van opa en oma

⦁ Op de bank ploffen met een kop thee

⦁ De zon

⦁ Tijd doorbrengen met vrienden en familie

⦁ Fitness in de sportschool

⦁ Een wandeling door het bos