wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Barbara Schouten

barbara.schouten@excap.nl 020 - 204 4508

Barbara is sinds maart 2020 werkzaam bij excap. Vanuit haar functie als Account & Sales Director houdt zij zich met veel enthousiasme dagelijks bezig met het aangaan en onderhouden van klantrelaties.

Wat Barbara voor je kan betekenen

Barbara adviseert u graag vanuit haar rol als Account & Sales director hoe excap u kan helpen om inzicht te krijgen in de beleving en tevredenheid van uw klanten en medewerkers. Vervolgens bespreekt zij met u hoe u deze inzichten door middel van concrete acties binnen uw organisatie kunt implementeren, zodat de uitkomsten ook daadwerkelijk impact hebben. Ze is verantwoordelijk voor het versterken en uitbouwen van relaties binnen excap en staat klaar voor al uw vragen aangaande het optimaliseren van klant- en medewerkers beleving.

Achtergrond Barbara

Met een (internationale) sales en marketing achtergrond is Barbara altijd bezig met het herkennen van kansen en het ontwikkelen van nieuwe markten/branches. De afgelopen 16 jaar heeft zij, bij marktonderzoeksbureau GfK Netherlands, diverse functies vervult in Sales & Marketing en voorzag zij grote marktspelers binnen Retail, Industrie, Telecom Providers en Media dagelijks van marktinzichten en strategisch advies. Hierdoor is zij in staat vanuit klantperspectief in mogelijkheden te denken en van uw vraagstuk een oplossing te maken. Barbara studeerde Commerciële Economie aan de Hogeschool voor Economische Studies in Amsterdam (HEAO). Na haar afstuderen in 2002 startte ze haar carrière bij een financieel adviesbureau in Amsterdam.

Waar Barbara enthousiast van wordt

  • Paul en haar 2 katten
  • Reizen; Cuba en Thailand favoriet!
  • Strandwandeling of lekker zonnen
  • Koken met een wijntje erbij en eigen producten uit haar groentetuin
  • Sporten; Tennis wedstrijd spelen & Yoga
  • Haar eigen Bed & Breakfast
  • Muziek: Dance events (o.a. Armin van Buuren) en live bands zoals DI-RECT
  • Gezellige avonden met vrienden & familie