wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Dylan Wienke

dylan.wienke@excap.nl 020 - 204 4508

Dylan is Business Consultant bij excap. Hij is de schakel tussen inzicht en activatie. Hij brengt organisaties in beweging door medewerkers te activeren om met customer- en employee vraagstukken aan de slag te gaan. Dylan is kritisch en weet daarmee de kwaliteit te waarborgen en het beste uit zichzelf en anderen naar boven te halen.

Wat kan Dylan voor je betekenen?

Dylan adviseert je graag ten aanzien van jouw uitdaging op het gebied van klant- en/of medewerkers-beleving. Hij helpt je om jouw uitdaging te vertalen naar een concrete doelstelling voor een onderzoek- en/of verbetertraject. Dylan luistert hierbij goed naar jouw wensen en verdiept zich graag samen met jou in het vraagstuk om samen tot een passende aanpak te komen. Verder ben je ook bij hem aan het juiste adres als je aan de slag wilt gaan met het in kaart brengen en optimaliseren van employee of customer journeys. Tot slot is hij ook beschikbaar voor inspirerende presentaties en enthousiasmerende workshops op locatie.

Achtergrond Dylan

Vanuit persoonlijke interesse in menselijk gedrag is Dylan Psychologie gaan studeren aan de Universiteit Leiden. In zijn daaropvolgende master Sociale Psychologie heeft hij zich verder gespecialiseerd op het gebied van onderzoek en sociale gedragsbeïnvloeding. Na een dienstverband bij Kantar TNS ging hij vervolgens als marktonderzoeker bij excap aan de slag. Vanuit deze rol groeide hij door naar de functie van Business Consultant. Hierdoor weet hij als geen ander de inzichten vanuit onderzoek te vertalen naar pragmatische verbeterplannen en daarmee aantoonbare impact te realiseren.   

 

Waar Dylan enthousiast van wordt

  • Reizen
  • Sporten
  • Cryptocurrencies
  • Borrelen met vrienden
  • Persoonlijke ontwikkeling