wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Iris De Vries

iris.devries@excap.nl 050-850 7005

Iris is stagiair in de periode van februari tot en met juli 2021 bij excap. Zij zit momenteel in haar tweede jaar van de opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Dit doet ze met veel plezier! Iris is enthousiast, leergierig en helpt graag bij het ondersteunen van projecten die excap heeft lopen.

Wat Iris voor je kan betekenen

Iris is werkzaam als stagiair bij excap en ondersteunt bij de projecten. Ze staat in contact met mystery shoppers als het gaat om het plannen, werven en briefen van opdrachten. Iris houdt zich ten slotte ook nog bezig met het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de binnen gekomen rapportages.

Achtergrond Iris

Voor de opleiding Facility Management op het HBO, heeft Iris de opleiding Toerisme gevolgd op het MBO. Deze opleiding heeft zij met succes afgerond en begon toen met volle moed aan de start van haar vervolg opleiding. Iris heeft werkervaring opgedaan in de toerisme branche, maar zij is ook werkzaam geweest bij een callcenter en in de supermarkt. Iris is erg leergierig, enthousiast en vindt een prettige sfeer erg belangrijk op de werkvloer. Zij is blij dat ze bij excap stage mag lopen.

Waar Iris enthousiast van wordt

  • Bas
  • Familie en vrienden
  • Leuke dagjes/nachtjes weg
  • Nieuwe dingen zien en doen