wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Linda Spaan

linda.spaan@excap.nl 020 - 204 4508

Linda is sinds 2014 Office Manager bij excap. Linda ondersteunt de drie directieleden en is daarnaast verantwoordelijk voor het beleid op HR, IT en allerlei facilitaire zaken. Daardoor kom je Linda overal in de organisatie tegen

Wat Linda voor je kan betekenen

Linda is als een spin in het web bij excap. Ze is het eerste aanspreekpunt voor de directie. Ze onderhoudt contact met klanten, plant en organiseert meetings en zorgt ervoor dat de backoffice op rolletjes blijft lopen. Daarnaast zet ze zich met passie in voor het HR beleid binnen excap. Ze vindt het belangrijk om op de hoogte te zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen op personeelsrecht en heeft een brede interesse en achtergrond binnen de ICT. Facilitair gezien zorgt ze dat er niets ontbreekt bij excap. 

Achtergrond Linda

Linda kan bogen op jarenlange ervaring bij gerenommeerde organisaties, die ze nu aanwendt om uw samenwerking met excap zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Ze is integer, loyaal, discreet, energiek en staat positief in het leven. Vol enthousiasme denkt Linda mee bij het succesvol oplossen van uw vraag.

Waar Linda enthousiast van wordt

  • Arnaud;
  • haar kinderen;
  • hardlopen;
  • haar honden;
  • wijn of speciaal bieren.