wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Mark Uitvlugt

mark.uitvlugt@excap.nl 020 - 204 4508

Mark is sinds juli 2017 Operationeel manager bij excap. Mark zorgt ervoor dat alle zaken die met klanten worden afgesproken, operationeel gerealiseerd worden. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor HR, ICT en Kwaliteit bij excap.

Wat kan Mark voor je betekenen?

Mark is verantwoordelijk voor alle operationele processen. Hij zorgt ervoor dat de ISO kwaliteitsnormen  behaald worden, het beleid up-to-date blijft en kijkt vooruit naar de middellange termijn. Plezier in het werk en ontwikkeling van mensen zijn heel belangrijk voor Mark. Mocht je een operationele vraag hebben, benieuwd zijn naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR of ICT of iets willen weten over de ISO certificaten, dan ben je bij Mark aan het juiste adres

Achtergrond Mark

Mark heeft na zijn Master of Business Administration in de richting Changemanagement een paar jaar als projectleider aan een groot ICT project in de zorg gewerkt. Daarna is hij als Projectmanager bij excap aan de slag gegaan, om na 5 jaar de stap naar Operationeel manager te maken. De combinatie van zijn studie, de inzichten die zijn opgedaan als projectleider, jaren ervaring bij excap en enthousiasme zorgt ervoor dat hij zijn rol als Operationeel manager goed en met erg veel plezier invult.

Waar Mark enthousiast van wordt

  • Mijn gezin: Karin, Susan en Tobias
  • Sporten: hardlopen, kickboksen, en fitness
  • Culinair genieten: heerlijk en goed eten, bij voorkeur met speciaal bieren en/of bijzondere whisky’s