wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Marliek Coppens

marliek.coppens@excap.nl 020 - 204 4508

Marliek is Manager Consultancy bij excap en helpt organisaties, in welke hoedanigheid dan ook, de klant- en medewerkers beleving te verbeteren. Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

Wat kan Marliek voor je betekenen?

Zodra er een onderzoeksrapport is opgeleverd die concrete en gevalideerde inzichten geven in de klant- en medewerkersbeleving, helpt Marliek deze te vertalen naar een concreet verbeterplan en deze binnen alle lagen in de organisatie te implementeren. Dit kunnen grotere thema’s betreffen, maar ook vraagstukken van bijvoorbeeld één specifieke afdeling binnen uw organisatie die direct praktische cases in de praktijk willen brengen. Dit alles met als doel om uw organisatie te helpen groeien naar een echte klantgerichte organisatie!

Buiten deze trajecten is Marliek ook beschikbaar voor inspirerende presentaties en workshops op locatie, sparren over interne vraagstukken, coaching on the job en/of (executive) coaching als het gaat om persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Marliek is geaccrediteerd voor Insights Discovery en is gediplomeerd in verschillende toegepaste psychologie richtingen, wat haar een allround gespecialiseerd coach maakt en daarmee inzet wat nodig is.

Achtergrond Marliek

Marliek heeft een jarenlange, brede ervaring in met name Retail, Wholesale, Franchise en (online) marketing. Daarnaast heeft ze door de jaren heen verschillende studies gevolgd in Bedrijfskunde en Psychologie, met een sterke focus op verandermanagement. Door haar expertise op een breed vlak, kan ze u adviseren bij verschillende facetten binnen uw organisatie met als doel de klant en medewerkerstevredenheid te verbeteren. Dit alles tegen het licht van uw andere KPI’s die minstens zo zwaar mee wegen.

 

Waar Marliek enthousiast van wordt

  • Familie en vrienden
  • Reizen
  • Sociale activiteiten
  • Zon
  • Koken (en met name alles opeten)
  • Boksen