wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Michiel van Bruxvoort

michiel.vanbruxvoort@excap.nl 020 - 204 4508

Michiel is Business Consultant bij excap en helpt organisaties haar customer en employee journeys te optimaliseren en innoveren. Michiel is nieuwsgierig en ‘business wise’. Enthousiasme, creativiteit en teamwork is wat Michiel’s persoonlijke stijl van werken kenmerkt. 

Wat Michiel voor je kan betekenen

Bel Michiel gerust wanneer je eens wilt sparren over jouw uitdaging op het gebied van klantbeleving. Michiel helpt je jouw uitdaging te vertalen naar een concreet onderzoeks- en verbeterplan en deze binnen alle lagen in de organisatie te implementeren. Ook bij het (interim) aansturen van projecten op het gebied van customer & employee experience en optimalisatie van journeys mag je aan Michiel denken. Hij vindt het geweldig om een tijdelijke rol bij jou in de organisatie te vervullen! Natuurlijk is Michiel ook beschikbaar voor inspirerende presentaties en workshops op locatie.

Achtergrond Michiel

Michiel begon zijn carrière op grote hoogte. Letterlijk! Op meer dan 4.000 meter in het hooggebergte van Peru was hij actief voor het World Food Programme (VN). Vervolgens werd hij alumnicoördinator voor Hogeschool Utrecht. Michiel heeft een brede achtergrond op het gebied van onderzoek. Werken aan de hand van de principes van Design Thinking is hem niet onbekend. Hij werkte bij verschillende onderzoek- en adviesbureaus. Door zijn brede achtergrond heeft Michiel in vrijwel iedere branche gewerkt. Michiel studeerde International Business & Languages in Utrecht en International Development Studies in Wageningen.

Waar Michiel enthousiast van wordt

  • Janneke, Siem, Leentje & Julius
  • Wielrennen, mountainbiken of een potje voetbal
  • Struinen door de bossen van Baarn