wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Samira El Yassini

samira.elyassini@excap.nl 020 - 204 4508

Samira is Research Consultant bij excap. Samira is enthousiast, nieuwsgierig en vraagt door tot de kern om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Daarnaast helpt haar scherpe blik op onderzoeksdata om de juiste vervolgstappen te zetten naar het gewenste doel.

Wat Samira voor je kan betekenen

Bij uitdagingen en ambities op het gebied van klantbeleving staat Samira graag voor je klaar. Samen wordt er gekeken naar de huidige en gewenste situatie van de organisatie. De expertise van Samira ligt in het creëren van een onderscheidende klantbeleving, passend bij de visie van een organisatie. Samira organiseert onder andere workshops om samen met de organisatie de bewustwording te vergroten, de customer journey inzichtelijk te maken en een onderscheidende customer journey op te stellen passend bij het merk van een organisatie. Daarnaast voert zij zelf kwalitatief onderzoek uit en vertaalt zij onderzoeksresultaten naar verbeteracties waar je concreet mee aan de slag kunt. Samira geeft ook graag inspiratiesessies over het onderwerp customer experience, zowel voor kleine als grote groepen.

Achtergrond Samira

Met een achtergrond in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam begon Samira haar carrière in de wereld van klantbeleving. Samira is gedurende haar loopbaan altijd bezig geweest met het neerzetten van klantbelevingen waar een organisatie trots op mag zijn! Samira begon binnen het vak van Customer Success, waarin zij zelf verbetertrajecten heeft mogen leiden. Van customer journey mapping tot inspiratiesessies en interviews met klanten en medewerkers. Met haar brede kennis van hoe interne processen en verbetertrajecten lopen is zij een goede sparringpartner die begrijpt hoe de gang van zaken binnen organisaties loopt.

Waar Samira enthousiast van wordt:

  • Nieuwe steden ontdekken

  • Een goede cappuccino

  • Wandelen door mooie natuurgebieden

  • Dagjes Antwerpen voor een lekkere wafel

  • Grote hoogtes bereiken tijdens indoor klimmen