wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Yvette Westerbaan

yvette.westerbaan@excap.nl 020 - 204 4508

Yvette is het bewijs dat alles en iedereen blij wordt van onderzoek. Hoe? Zij zorgt ervoor dat we de juiste inzichten vergaren waar onze klanten écht iets mee kunnen door het ook te koppelen aan de impact op de tevredenheid van klanten én medewerkers. Kan Yvette jou helpen met meer blije collega’s? Jazeker!

Wat kan Yvette voor je betekenen?

Yvette helpt excap klanten bij het bepalen van de juiste onderzoeksopzet. Zij vertaalt wensen, doelen en KPI’s naar een concreet onderzoeksvoorstel, zodat er een kraakhelder plan is om het onderzoek tot een succes te maken. Zodra die missie is geslaagd, zorgt zij voor een soepele overdracht aan de rest van het projectteam die zorgdragen voor een vlekkeloze uitvoering van het onderzoek. Yvette heeft daarna als simpele maar even uitdagende plicht om excap klanten te blijven helpen om in de resultaten te duiken. En boven te komen met inzichten die antwoorden worden.

Achtergrond Yvette

Al tijdens haar studies Communicatie en Commerciële Economie werkte Yvette in de wereld van onderzoek. Na lange tijd bij een grote internationale speler te hebben gewerkt, maakte Yvette 5 jaar geleden de overstap naar excap. Al deze jaren bij elkaar vormen een rijke schat aan kennis over diverse onderzoeksmethodieken. En deze deelt ze heel graag met haar klanten!

 

Waar Yvette enthousiast van wordt

  • Haar eigenwijze dochter Noëlle
  • Het uitlezen van boeken
  • Als eerste ’s ochtends op de piste skiën
  • Kip, patat en appelmoes eten met collega Marliek
  • In de aarde wroeten in de tuin