Digital Scan

We brengen je digitaliseringsniveau in kaart en geven je inzicht in de digitale klantbeleving.

Doe de gratis scan

Digital Scan

De Digital scan biedt inzicht in jouw digitale volwassenheid en geeft je de mogelijkheid om jouw digitale klantbeleving te verbeteren.

De digitale wereld verandert snel en bedrijven moeten zich aanpassen om concurrerend te blijven. Daarom hebben we de Digital Scan ontwikkeld, die alle belangrijke aspecten van digitale volwassenheid en klantbeleving onderzoekt.

Onze scan richt zich op zeven pijlers van digitalisering: strategie, leiderschap, governance, producten en diensten, operatie, technologie, klantbeleving en medewerkers. We hebben een set vragen opgesteld die je helpen de huidige status van jouw digitale volwassenheid te begrijpen en waar je mogelijkheden voor verbetering kunt vinden.

We bieden twee varianten van de scan aan: de online (gratis) digitale scan en de Digital Scan Pro, die gericht is op het ontdekken van verbeteringen en het vormgeven van uw digitale transformatie.

Als je onze gratis online Digital Scan invult, ontvangt je een rapportage met inzichten in jouw digitale volwassenheid en klantbeleving en een benchmark waar je staat op de lat van digitale klantbeleving.

Als je echter gedetailleerde en persoonlijke inzichten en adviezen wilt, raden we onze Digital Scan Pro aan. Deze scan biedt nog diepgaandere analyses en adviezen om jouw digitale klantreis te verbeteren. Geïnteresseerd in de Digital Scan Pro? Neem contact op met Gerard. 

Dus waar wacht je nog op? Vul nu onze gratis online Digital Scan in om een eerste beeld te krijgen van jouw digitale volwassenheid en klantbeleving. En als je hulp nodig hebt bij het verbeteren van jouw digitale klantreis, neem dan gerust contact op met Gerard Datema.