}

wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

over excap marktleider in customer experience en employee experience

Excap - voorheen Store Support - werkt al meer dan 17 jaar aan het verbeteren van de beleving van klanten en medewerkers. Door middel van onderzoek, advies en activatie. Om zodoende de juiste beslissingen te kunnen nemen en daarmee organisaties te laten groeien.

Wat mag je van ons verwachten?

Vijf redenen om met ons samen te werken:

  • Onze NPS is hoog, heel hoog. Namelijk: 66.
  • We wonnen twee keer de MIE Award, ook wel bekend als de Oscar van de onderzoeksbranche.
  • Onze klanten ervaren ons als leverancier van topkwaliteit, innovatie en enthousiasme.
  • We zijn groot geworden met onderzoek, om een concreet voorbeeld te geven; we zijn marktleider in de Benelux op het gebied van mystery guest-onderzoek.
  • Ons gepassioneerde team, dat het toonbeeld is van onze een succesvolle Employee Experience.

Internationale groei

Excap is te vinden op drie locaties: Amsterdam, Groningen en Antwerpen. Ons klantenbestand is uitgegroeid tot één met een internationaal karakter, maar onze aanpak is nog even persoonlijk als altijd. Excap staat meer dan ooit voor gedreven medewerkers en langdurige samenwerkingen, waarbij wij naast onze klanten willen staan, zoveel mogelijk op de werkvloer.

Onze klanten

Iedere dag werken we aan de ambities van onze klanten, op basis van data, gevoel en jarenlange kennis. Met grote trots werken wij samen met onder meer Media Markt, Sanquin, NS, Scotch & Soda, Holland Casino, TUI en nog vele anderen.

Medewerkers

Onze medewerkers, ook wel captains, staan altijd voor je klaar. Benieuwd wie wij zijn of op zoek naar een specifieke medewerker? Je vindt alle captains hieronder.