Webinars

Alles over customer en employee experience

Aankomende webinars

Excap organiseert regelmatig verdiepende, gratis, webinars.
Meld je aan voor aankomende webinars of kijk vorige rustig terug.

Kijk afgelopen webinars terug

 • De impact van mystery guest onderzoek 45 minuten

  Ben jij bekend met het inzetten van mystery guest onderzoek? Of op zoek naar nieuwe inzichten en innovaties die betrekking hebben op mystery shopping? Kijk dan dit webinar terug!

  Kijk gratis terug
 • Optimaliseer de Customer Journey 30 minuten

  Hoe maak je in corona-tijd toch een onuitwisbare indruk op je klanten? Tijdens dit webinar behandelen we welke stappen je moet doorlopen om een geweldige klantervaring te realiseren en geven we tips hoe je dit concreet vertaalt naar jouw organisatie. 

  Kijk gratis terug
 • Succesformule voor medewerkersbeleving 30 minuten

  Hoe zorg je voor vitale en bevlogen medewerkers en collega's? Hoe ga je om met verzuim en verloop? Dit webinar is voor iedereen die zich richt op medewerkersonderzoek, of je je nou net begint, of als jaren met het onderwerp bezig bent binnen je management- of HR-positie.

  Kijk gratis terug
 • Patient Journey Mapping 45 minuten

  Tijdens dit webinar staan we stil bij de belangrijkste aspecten voor het optimaliseren van de patiëntbeleving. Of je nu aan de start staat of de methodiek al geruime tijd inzet: we geven de juiste handvatten om blijvende verbetering te realiseren op het gebied van patiëntbeleving en op deze manier grip te krijgen op de tevredenheid van jullie patiënten. Het webinar is geschikt voor iedereen binnen de (geestelijke) gezondheidszorg.

  Kijk gratis terug
 • Customer Journey: From insight to impact 30 minuten

  Hoe maak je een onuitwisbare indruk op je klanten? Dit webinar is het vervolg op het webinar "Optimaliseer de Customer Journey". In dit webinar staan de termen Insight en Activate centraal en vertellen we op welke wijze excap organisaties ondersteunt bij het optimaliseren van klant- en/of medewerkersbeleving.

  Kijk gratis terug
 • Employee Experience in de zorg 25 minuten

  Een webinar voor iedereen in de zorg die zich bezighoudt met medewerkersgeluk. Of het nou gaat om ziekteverzuim, verloop of het simpelweg willen nastreven van een betrokken afdeling: we nemen je mee  in alles van het uitvoeren van een goed medewerkers-tevredenheidsonderzoek tot dagelijkse tips.

  Kijk gratis terug