Derde FD Gazellen Award op rij!

16 november 2012

Derde FD Gazellen Award op rij!

Voor het derde achtereenvolgende jaar behoort excap tot de drie snelstgroeiende bedrijven in de provincie Groningen.

Tijdens de traditionele uitreiking van de FD Gazellen Awards op donderdag 15 november op het terrein van Ziegler Brandweertechniek in Winschoten ontving algemeen directeur Arjen van Hijum de prijs. De FD Gazellen zijn de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Excap groeide de afgelopen drie jaar met 76%. Het criterium om in de prijzen te vallen is een jaarlijkse omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar, waarbij een positief rendement wordt gerealiseerd.

Met deze Award zijn we voor de derde keer op rij Gazelle. In 2010 werd excap zelfs Gouden Gazelle. Vorig jaar ontvingen we tevens de Social Media Award voor de Gazelle met het slimste en meest actieve gebruik van social media.

Graag bedanken wij onze klanten en relaties die ons de mogelijkheid hebben geboden om voor de derde keer tot Gazelle te worden benoemd. We zijn enorm trots op het bereiken van deze volgende mijlpaal, die het resultaat van onze ambitie is en een stimulans om verder te werken aan een succesvolle groei van onze klanten en van onszelf. De groei die excap heeft doorgemaakt is tevens te danken aan onze medewerkers, belmedewerkers en mystery shoppers! Door hun enthousiasme, betrokkenheid en kwaliteit hebben wij de groei van de afgelopen jaren kunnen realiseren.