Een foto van hoog niveau

18 juni 2020

In tien dagen werken we toe naar onze nieuwe naam. Dank voor jullie lieve, leuke, aanmoedigende, nieuwsgierige reacties op de eerste twee blogs. Vandaag even geen lap tekst, vandaag een sneak peek van onze nieuwe huisstijl.

Zet je geluid aan, ga rustig achterover zitten en geniet van een aantal mooie beelden die we schoten in één van de meest uitgestrekte in gebieden van Nederland; Noordpoolderzijl. Een prachtige plek die we hadden gescout voor één van onze campagnebeelden, die je in de toekomst nog vaak zult tegenkomen.

Opzet: we boekten een topfotograaf, we lieten een X maken van anderhalf-bij-anderhalf meter, die legden we op een klassieke Fiat500, die vulde we met twee fotomodellen, we lieten een drone meevliegen, en de foto werd vanaf een 12 meter hoge hoogwerker geschoten.

Ik hoor je vragen: “Arjen, waarom een X?” “Is het een letter in de nieuwe naam? Is het dat kruisje aan de horizon waar je als bedrijf naartoe wilt groeien? Vertegenwoordigt deze roze X een kusje?” Over 7 dagen weet je het, tot morgen