Excap is ANVR Business partner

28 april 2016

Excap is ANVR Business partner

Excap is er trots op zichzelf business partner van de ANVR te noemen. Onze verbondenheid met de reisbranche en onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening maken de ANVR en excap tot een zeer succesvolle combinatie.

Al jaren zet de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR) zich in als belangenbehartiger en toonaangevende vertegenwoordiger in de reisbranche. Het ANVR-logo is uitgegroeid tot een prestigieus keurmerk en organisaties die zich willen aansluiten bij de vereniging moeten aan strenge voorwaarden voldoen. De hoge eisen die de ANVR stelt aan het lidmaatschap zorgen voor een continue servicecontrole die de hoogste kwaliteit garandeert. Excap is er trots op zichzelf business partner van de ANVR te mogen noemen. Onze verbondenheid met de reisbranche en onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening maken de ANVR en excap tot een zeer succesvolle combinatie.

Het is niet voor alle ondernemingen zonder meer mogelijk om partner van de ANVR te worden. Om in aanmerking te komen voor het lidmaatschap moet er een bijzondere band met ANVR-ondernemingen bestaan. De speciale relatie met de reisbranche die excap heeft zorgt er in combinatie met de jarenlange ervaring op het gebied van marktonderzoek voor dat we belangrijke toegevoegde waarde hebben voor de travel & leisure branche.

Wat betekent dit voor u?

Als business partner van de ANVR kan excap expertise op het gebied van de reisbranche garanderen, waardoor we u met grondige kennis van de markt bij al uw veeleisende vraagstukken kunnen helpen. Bij excap is de combinatie van kwaliteit en innovatie die de ANVR kenmerkt ook sturend voor de wijze waarop onderzoeksprocessen voor onze opdrachtgevers worden vormgegeven. Dit zorgt ervoor dat wij continue en effectieve ondersteuning kunnen bieden bij het creëren van duurzame klantrelaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u de mogelijkheden voor uw onderneming ontdekken? Bij excap laten we u graag zien hoe we uw wensen tot een werkbaar onderzoeksplan kunnen verwerken, om het maximale uit uw klantbeleving en serviceniveau te halen.