Excap nu vijfvoudig FD Gazelle winnaar!

19 november 2014

Excap nu vijfvoudig FD Gazelle winnaar!

Voor het vijfde opvolgende jaar is excap FD Gazelle. De FD Gazellen zijn de snelst groeiende ondernemingen van Nederland.

Vijf maal op rij een award voor snelle en winstgevende groei. Dat is wat excap over de afgelopen 5 jaar kan zeggen. Voor het vijfde achtereenvolgende jaar behoort excap tot de FD Gazellen en was het genomineerd voor een gouden FD Gazelle Award. De FD Gazellen zijn de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Het criterium om in de prijzen te vallen is een jaarlijkse omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar, waarbij een positief rendement wordt gerealiseerd. In 2010 werd excap zelfs Gouden Gazelle en in 2011 ontvingen we tevens de Social Media Award voor de Gazelle met het slimste en meest actieve gebruik van social media.

We zijn enorm trots op het bereiken van deze volgende mijlpaal, die het resultaat van onze ambitie is en een stimulans om verder te werken aan een succesvolle groei van onze klanten en van onszelf. Graag bedanken wij onze klanten en relaties die ons de mogelijkheid hebben geboden om voor de vijfde keer in de afgelopen tien jaar tot Gazelle te worden benoemd. De groei die excap heeft doorgemaakt is tevens te danken aan onze medewerkers, belmedewerkers en niet te vergeten, onze mystery shoppers! Door de focus op onze kernwaarden enthousiasme, innovatie en kwaliteit hebben wij de groei van de afgelopen jaren kunnen realiseren. Wij blijven werken aan het realiseren van groei in klantbeleving bij onze klanten en verwachten ook in 2015 verder te groeien.