Excap ondergaat SLiM! training

28 januari 2019

Excap ondergaat SLiM! training

Elk jaar delen we onze plannen voor het nieuwe jaar met elkaar tijdens de beleidsdag. Nadat de plannen bij ieder bekend waren, gaf Wout Plevier een inspirerende sessie met zijn SLiM! Training & Coaching. Hoe dat ging?

Op vrijdag 18 januari presenteerden al onze functionele gebieden de plannen voor 2019. Dit doen we jaarlijks tijdens onze beleidsdag, waarbij we geheel volgens traditie met alle Captains afsluiten met een diner. Ditmaal kwamen de Captains vanuit Antwerpen en Groningen samen in het hoofdkwartier te Amsterdam. Het intern delen van onze plannen doen we niet voor niets. We vinden het essentieel dat alle functionele gebieden op de hoogte zijn van de doelstellingen van de organisatie en van elkaar weten wat ze bijdragen om deze doelstellingen te realiseren.

Vervolgens zijn het de Captains die deel uitmaken van het hechte collectief dat de plannen ten uitvoering moet brengen. We geloven dat alleen wanneer medewerkers goed in hun vel zitten, hun talenten optimaal benutten en begrijpen wat ze nodig hebben om optimaal te presteren, onze realistische, maar ambitieuze doelstellingen behaald kunnen worden. Hoe kan je dat bereiken? Nou, onder andere door Wout Plevier uit te nodigen van SLiM! Training & Coaching om je medewerkers hier bewust van te maken.

Nadat de plannen bij een ieder bekend waren en collega Yves van Dorsselaer ons kennis had laten maken met enkele Belgische speciaalbieren, gaf Wout een inspirerende sessie over hoe doelen bereikt kunnen worden, wat de basis is van succes en hoe we bezield en geïnspireerd te werk kunnen gaan. Naast dat de show, want zo mag je de sessie noemen, energiek en soms hilarisch is, inspireert het je in beweging te komen. Wout vertelt je wat je al wist, maar geeft ook handvatten om die kennis daadwerkelijk toe te passen. De show richt zich op bewustwording, effectief gebruik maken van talent en met bezieling toewerken naar doelen. Het had daarmee niet beter aan kunnen sluiten bij onze beleidsdag.

Hieronder een impressie van de sessie. Meer weten over SLiM? Klik dan hier!