Gratis Minicollege voor de zorg alles over medewerkersbeleving

Leer alles over verloop en verzuim

Excap presenteert een nieuwe manier om kennis te delen. Een gratis Minicollege. 

Het is alweer even geleden dat wij, pre-corona, op een podium stonden om een seminar, masterclass of workshop te verzorgen. Als alternatief bieden we daarom, naast onze regelmatige stroom aan inhoudelijke webinars, een nieuwe manier om de diepte in te duiken en de laatste inzichten en tips met jullie te delen.

"Een verdiepende video waarin we je meer vertellen over het meten en verlagen van verloop en verzuim onder medewerkers"


Daarom introduceren we het gratis Minicollege. Speciaal bedoeld voor de zorg. Een verdiepende video waarin we je meer vertellen over het meten en verlagen van verloop en verzuim onder medewerkers. Een groot item waar veel over wordt geschreven, maar waarvan de inzichten in onze ogen nog teveel ontbreken. We kijken in het minicolllege daarom niet alleen naar de output, maar vooral ook naar de knoppen waaraan je kunt draaien.

Het minicollege duurt in alle volledigheid 10 minuten en is volledig gratis te bekijken. Vul je gegevens hieronder in en ontvang direct de link.

Ontvang de link naar het gratis minicollege

Vul hieronder je gegevens in.


Alvast veel kijkplezier!

De gegevens die je hebt ingevuld zullen wij enkel en alleen gebruiken om je, net als onze andere relaties, te informeren over onze relevante inzichten, nuttige oplossingen en inspirerende events. Vanzelfsprekend bestaat er altijd een optie om je hiervoor af te melden.