Mystery shop-traject Natuzzi

29 juli 2009

Mystery shoptraject Natuzzi

De vestigingen (Stores en Galerieën) van Natuzzi zijn stuk voor stuk toonaangevend op het gebied van lederen zitbanken. In de Benelux en Duitsland heeft Natuzzi tientallen verkooppunten....

De vestigingen (Stores en Galerieën) van Natuzzi zijn stuk voor stuk toonaangevend op het gebied van lederen zitbanken. In de Benelux en Duitsland heeft Natuzzi tientallen verkooppunten. Allemaal dienen zij de klant te overtuigen van de kwaliteit, waarbij service en verkoopgerichtheid twee essentiële aspecten vormen.

Om vast te kunnen stellen in hoeverre dit gebeurt, heeft excap een mystery shop-traject voor Natuzzi uitgevoerd. Het betreft een voortzetting van de samenwerking die in 2008 is gestart.

Het onderzoekstraject heeft ertoe geleid dat Natuzzi meer inzicht heeft in de wijze waarop haar producten worden verkocht aan de consument. De aanknopingspunten die de rapportage iedere meetronde biedt, stelt Natuzzi tevens in staat om direct verbeteringen te realiseren in de Galerieën en Stores op het gebied van service en verkoop. De rapportage van de mystery shops biedt een optimaal coachinstrument voor de verkooppunten en de managers.