Raad van Advies excap

16 december 2008

Raad van Advies excap

Prof. Dr. P.S.H. Leeflang en Harm D. Post treden toe tot Raad van Advies excap

De Raad van Advies ondersteunt excap op strategisch niveau. Met de ervaring van de leden en de kennis die zij inbrengen, is excap in staat geweest de afgelopen jaren snel te groeien. Uit diverse gelederen zijn de leden afkomstig. Ter uitbreiding van de Raad van Advies zijn sinds kort Prof. Dr. P.S.H. Leeflang en Harm D. Post toegetreden.

De heer Leeflang is Frank M. Bass Professor of Marketing aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij heeft als (mede)auteur 20 boeken op zijn naam staan. Hiernaast publiceert hij regelmatig in verschillende vakbladen. De heer Leeflang is tevens bestuurslid van de EIASM (European Institute for Advanced Studies in Marketing). In 1999 werd hij benoemd tot lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen (KNAW). De heer Leeflang heeft gedoceerd in Los Angeles, Innsbruck, Wenen, Helsinki en Alicante en is verbonden aan de Goethe Universität in Frankfurt en aan de Universiteit van St. Gallen.

Harm D. Post is directeur van Groningen Seaports, de beheerder van de haven van Delfzijl, de Eemshaven en de aangrenzende industrieterreinen. Zijn bedrijf ontwikkelt industrieterreinen, verkoopt deze en trekt ladingstromen naar de Groninger Zeehavens. Met circa 150 bedrijven biedt Groningen Seaports arbeidsplaatsen aan 6500 personen. Hij is lid van de Nationale HavenRaad en VNO-NCW Noord. Daarnaast is hij vice-voorzitter van de Vereniging van Handelaren Groningen.