het meetbaar verbeteren van de ervaring

Groninger Museum

Downloaden klantcase

Het Groninger Museum wil zo veel mogelijk bezoekers trekken en tegelijkertijd zorg dragen voor een zo mooi mogelijke ervaring. Excap helpt dat te realiseren.

Weten wat het publiek vindt

Dat is iets waar het Groninger Museum altijd al op heeft gehamerd. Het museum wil echt iets te bieden hebben. Een mooie tentoonstelling is natuurlijk belangrijk, maar een mooie ervaring is dat zeker ook. Daar komt aardig wat bij kijken, bewustwording bij alle medewerkers bijvoorbeeld. Excap helpt daarbij. We optimaliseren klantbeleving.

Over Groninger Museum

Het Groninger Museum is een museum in de stad Groningen en een van de topattracties van de provincie met een bezoekersaantal van circa 200.000 bezoekers per jaar. Het Groninger Museum is extrovert, eigenzinnig en veelkleurig. De kwalitatief hoogstaande collecties en presentaties vormen de basis om de verbinding tussen bezoeker en museum en de bezoekers onderling te versterken. Het Groninger Museum wil daarvoor een zo breed mogelijk publiek verwonderen, aanzetten tot meningsvorming en uitnodigen tot vaak en gevarieerd gebruik.