Klantpanel Sport050

Leuk dat je wil plaatsnemen in een klantpanel voor Sport050. Bedankt!

We waarderen het zeer dat je wil plaatsnemen in een klantpanel. De komende periode organiseert onderzoek- en adviesbureau excap meerdere klantpanels in opdracht van Sport050. 

Je kan je via onderstaand formulier aanmelden. Excap neemt dan contact met je op zodra er een activiteit* zal plaatsvinden voor het klantpanel die past bij jouw relatie met Sport050.

Uiteraard mag je ook zelf contact met ons opnemen voor vragen, dit kan door een e-mail te sturen naar: laura.dijk@excap.nl of door te bellen naar:  +31 20 204 45.

*We gaan onder andere (digitale) focusgroep gesprekken organiseren. Dit is een groepsgesprek met andere afnemers van Sport050. De duur van deze gesprekken is gemiddeld 2 uur. Je ontvangt hiervoor als dank voor je deelname van Sport050 een passende incentive.

Ook creëren we een online klantpanel. In dit panel vragen we naar jouw ervaring en worden specifieke vragen, cases of opdracht voorgelegd. De looptijd van een klantpanel is gemiddeld 2 weken. Indien je hieraan gaat deelnemen ontvang je van excap inloggegevens voor een digitale community. Ook hiervoor stelt Sport050 als dank een passende incentive voor de deelnemers beschikbaar.

Aanmelden voor klantpanel