Masterclass Customer Journey Management in Antwerpen

21 mei 2017

Masterclass Customer Journey Management in Antwerpen

Afgelopen 18 mei organiseerden we voor de tweede keer de masterclass Customer Journey Management in Antwerpen. Een bijzondere editie, aangezien we de deelnemers mochten verwelkomen in het pand waar ons kantoor is gevestigd, de UrbanCity.

Een warm welkom tijdens de masterclass Customer Journey Management in Antwerpen

In een warme, maar inspirerende omgeving werden de deelnemers meegenomen door Ewald Lausberg, directeur van excap, aan de hand van verschillende praktijkvoorbeelden over Customer Journey Management.

Dylan Wienke, marktonderzoeker bij excap, verzorgde de inleiding voor de interactieve workshop. Hij vertelde de aanwezigen meer over de ExperienceCapture-methodiek en hoe deze gebruikt dient te worden. De deelnemers gingen vervolgens uiteen in groepjes, waar zij werden uitgedaagd om de theorie direct in praktijk te brengen middels het in kaart te brengen van de emotionele klantreis van hun eigen case. Er werden wederom innovatieve verbeteringen in de klantreis voorgesteld, die later per groep werden gepresenteerd.

Na een intensieve en interactieve sessie kregen de aanwezigen de kans om de Home Of Retail te ontdekken, waar de toekomst van het shoppen in een aantrekkelijke setting te aanschouwen was.

Uiteindelijk ging iedereen naar huis met een hoofd vol ideeën, waar ze de komende weken mee aan de slag zullen gaan. Excap kijkt terug op een zeer succesvolle tweede editie van de seminar Customer Journey Management in Antwerpen. Wij willen iedereen die aanwezig is geweest nogmaals bedanken voor zijn enthousiasme en aanwezigheid!

Wil je de volgende keer aanwezig zijn bij onze masterclass? Bekijk waar en wanneer de volgende masterclasses plaatsvinden via onze agenda.