Excap drie dagen spreker tijdens het ANVR Congres

14 november 2018

Excap drie dagen spreker tijdens het ANVR Congres

Net als vorig jaar zal Arjen, iedere dag, in column-vorm de dag samenvatten tijdens het ANVR congres, welke van 15 t/m 18 november plaatsvindt in het prachtige Portugal. Dit doet hij zoals aanwezigen vorig jaar aangaven in een ‘Nico Dijkshoorn-achtige’ stijl, op scherpe en humoristische wijze, inclusief de tops en de flops van het programma.

Vorig jaar ontstaan als een ‘leuke aanvulling op het programma van topsprekers’, is er dit jaar sprake van een sequel waar de verwachtingen enorm zijn. Desondanks ziet Arjen het zitten zijn kunsten dagelijks te etaleren in het bijzijn van ruim 240 aanwezigen, al is het maar om zijn droom als schrijver enigszins te verwezenlijken.

Naast deze bijdrage zal excap dit jaar ook betrokken zijn als partner die de mening van het publiek peilt, zodat de ANVR jaarlijks in staat wordt gesteld het congres nóg beter vorm te geven.

Enkele quotes vorig jaar:

“Arjen leverde op onnavolgbare wijze een prachtige bijdrage aan ons congres door zijn columns met rake observaties, scherpe oneliners en dat ook nog met veel humor geschreven. Wat mij betreft volgend jaar weer!” – Frank Oostdam, directeur/voorzitter ANVR

“Waar Matthijs van Nieuwkerk snel praat en het dichten aan Nico Dijkshoorn overlaat, combineerde Arjen van Hijum beide vaardigheden schijnbaar moeiteloos. Knap gedaan!” – Tom van Apeldoorn, Directeur TravelPro en TravMagazine

“Hij is de kunstenaar van de woorden, zeer inspirerend en enorm knap!” – Maud van Boven, Europeesche Verzekeringen.