Genomineerd voor MOAward ‘Insights Scientist of the Year 2018’

10 juli 2018

Genomineerd voor MOAward

Dit jaar vond alweer de elfde editie van de MOAawards plaats in de WesterUnie in Amsterdam. Tijdens dit event worden in verschillende categorieën vakprijzen van de MOA uitgereikt. Lisette de Vries was genomineerd in de categorie ‘Insights Scientist of the Year 2018’.

Op 26 april presenteerde zij samen met de andere twee genomineerden voor de MOAward ‘Insights Scientist of the Year 2018’ hun artikel waarmee ze genomineerd zijn voor deze award. Vragen die besproken en bediscussieerd waren tijdens het Digital Advertising symposium waren onder andere: Waar en hoe zet je je Digital Advertising budget in? Wat is de interactie met traditionele reclame? En kan de effectiviteit van Digital Advertising gemeten worden?

Het gratis symposium in Amsterdam trok ongeveer 80 bezoekers. De middag werd afgetrapt door juryvoorzitter Yvonne van Everdingen van de Rotterdam School of Management. Vervolgens gaf Martin Leeflang van Validators een introductie op het thema. Daarna mochten de drie genomineerden, Lisette de Vries van excap, Lara Lobschat van de Rijksuniversiteit Groningen en Hilde Voorveld van de Universiteit van Amsterdam hun artikel presenteren voor een gemêleerd publiek. De presentaties gaven stof tot nadenken en riepen veel vragen en discussie op! Frans Appels van Netprofiler sloot het symposium af.

Na ruim een maand in spanning afwachtend op de uitslag, vond uiteindelijk de uitreiking van de MOAwards plaats op 6 juni op het Westergasterrein. Na een prachtige rondvaart door de Amsterdamse grachten met zomers weer, werden alle genomineerden per categorie bekendgemaakt met verschillende filmpjes. In de categorie ‘Insights Scientist of the Year 2018’ kon de jury geen unaniem oordeel vellen. Uiteindelijk heeft Lara Lobschat de Award gewonnen, omdat zij de meeste stemmen kreeg. Na de uitreikingen kon iedereen genieten van een heerlijke BBQ en aansluitend een knallend feest!

Foto 1: Lisette presenteert haar artikel, foto 2: de genomineerden op een rij, vlnr Lisette de Vries, Lara Lobschat, Hilde Voorveld.