Customer Journey Template

Neem contact op

Customer Journey Template

Wil je een start maken met het inzichtelijk maken van jouw customer journey? Daar helpen wij je graag bij op weg. Met onze ExperienceCapture tools brengen we de reis van klanten, medewerkers, studenten, gasten of patiënten in kaart. Wil je alvast op eenvoudige wijze de huidige situatie van jouw organisatie in kaart brengen? Download dan onze vereenvoudigde versie van de ExperienceCapture Stappenmap of neem contact met ons op.

Hulp bij het inzichtelijk maken van klantreizen

Onze jarenlange ervaringen als het gaat om het schetsen van customer & employee journeys zetten we graag in om samen klantbeleving te optimaliseren. Aan de hand van onze onderzoeksmethoden, workshops & onze consultants brengen we alle touchpoints van de customer journey in kaart, schetsen we de huidige en de gewenste situatie, creëren we betrokkenheid bij medewerkers en signaleren we knelpunten in de journey, zodat we relevante en concrete verbeteringen kunnen formuleren. Onze consultants zorgen vervolgens voor een duurzame implementatie van de verbeteringen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 050-8507001 of vul onderstaand contactformulier in.

Ja, ik wil het customer journey invulmodel!

Veel leesplezier alvast!

De gegevens die je hebt ingevuld zullen wij enkel en alleen gebruiken om je, net als onze andere relaties, te informeren over onze relevante inzichten, nuttige oplossingen en inspirerende events. Vanzelfsprekend bestaat er altijd een optie om je hiervoor af te melden.