Hoe innovatief is jouw organisatie?

Meld je aan voor de Innovatiescanner test!

Wat heb je aan de Innovatiescanner?

De Innovatiescanner levert een snelle analyse van het innovatievermogen van jouw organisatie op. We vragen je medewerkers met een korte vragenlijst naar de stand van zaken van innovatie op 6 thema’s. Denk bijvoorbeeld aan strategie, impact en innovatieklimaat.

Aan het einde van de pilot krijg je een rapportage toegestuurd met de scores op de 6 thema’s, tevens staat er vermeld op welke punten verbeteringen gerealiseerd kunnen worden en waar de kansen zitten.

De Innovatiescanner is een initiatief van:

Met dank aan:

Referentie:

Femke, innovator bij zorginstelling Patyna, is enthousiast: “De Innovatiescanner heeft ons erg geholpen om de status rondom innovatie in onze organisatie inzichtelijk te maken. Door de manier waarop het onderwerp innovatie onderverdeeld is in thema's, wordt inzichtelijk waar de energie zit en waar verbeterpunten liggen. Dit zorgt ervoor dat we heel bewust sturing kunnen geven aan onze innovatiestrategie.

 

Meld je aan voor de Innovatiescanner

Vul hieronder je gegevens in.


Alvast veel succes!

De gegevens die je hebt ingevuld zullen wij enkel en alleen gebruiken om je, net als onze andere relaties, te informeren over onze relevante inzichten, nuttige oplossingen en inspirerende events. Vanzelfsprekend bestaat er altijd een optie om je hiervoor af te melden.