vitaliteitsmeting in de zorg

neem contact op

Gezond zijn en gezond blijven is belangrijker dan ooit. Daarom heeft excap de Vitaliteitstool ontwikkeld om in hoge frequentie de vitaliteit te meten van uw medewerkers.

Wil jij dit ook voor jou en je collega’s? En misschien wel helemaal gratis? Lees dan snel verder of vul direct het formulier hieronder in om met ons in contact te komen!

Gezond zijn en gezond blijven is wat ons betreft belangrijker dan ooit. Daarom heeft excap de vitaliteitsmeter in leven geroepen. Met deze tool wordt eenvoudig, snel en in hoge frequentie inzicht verkregen in de vitaliteit van medewerkers.

Het is nog maar kortgeleden, dat de wereld er anders uitzag. Het Corona-virus heeft impact op de hele wereld. Veel mensen werken momenteel vanuit huis, echter in de vitale sectoren draait men diensten als nooit tevoren. Ook bij excap merken we de gevolgen en dat bracht ons op het idee om andere bedrijven te helpen, door te doen waar we goed in zijn: onderzoeken en inzichten geven. Zo werd de Vitaliteitsmeter geboren. Deze Vitaliteitsmeter werkt aan de hand van een zeer korte vragenlijst, zoals hieronder staat weergegeven. Medewerkers ontvangen per sms dagelijks of meerdere keren per week een vragenlijst. De afgelopen week hebben we de vitaliteitsmeter aangeboden aan onze klanten en de reacties zijn zeer positief en de eerste klanten starten deze week.

Jij als gewaarde mystery shopper, willen we ook graag de mogelijkheid bieden om deze vitaliteitsmeter aan te bieden aan een organisatie uit je netwerk. Wellicht wel je eigen werkgever zodat jij er ook van profiteert!

Excap ondersteunt graag zorg of zorggerelateerde organisaties, juist deze organisaties zijn nu zo vitaal voor onze samenleving. Daarom mogen deze organisaties t/m 30 juni 2020, gratis gebruik maken van de vitaliteitsmeter. Bij niet zorggerelateerde bedrijven vragen we een kleine vergoeding.

Hoe ziet het eruit?

De vragenlijst bestaat uit de volgende vragen:

  • Kun je de werkdruk aan? 
  • Voel je je fit? 
  • Hoe is de verhouding met privé? 
  • Wat kan er in jouw ogen op je afdeling of binnen de organisatie worden verbeterd om de Corona-crisis het hoofd te bieden? 

De volgende dag worden de resultaten met directie/management gedeeld, zodat zij de vitaliteit van haar medewerkers kunnen monitoren en hier adequaat op kunnen inspelen.

Hoe werkt de vitaliteitsmeting?

Medewerkers ontvangen per SMS/e-mail een vragenlijst die uit vijf vragen bestaat met een maximale invulduur van 1 minuut. De volgende dag delen we de inzichten met directie/RvB. Er wordt continu gemeten worden om de vitaliteit én betrokkenheid hoog te houden.

De kosten

De start-up kosten bedragen eenmalig €4.500 per klant, onafhankelijk van de grootte.

We bieden 4 pakketten aan, voor het volgende aantal medewerkers en prijzen:

  • <250 medewerkers- €750 per week.
  • 250 - 2.500 medewerkers- €1.000 per week.
  • 2.500 - 10.000 medewerkers- €1.500 per week.
  • 10.000> medewerkers- €2.000 per week.

Zoals gezegd maakt excap voor zorg of zorggerelateerde organisaties graag een uitzondering. Een zorgorganisatie kan t/m 30 juni 2020, kosteloos gebruik maken van deze vitaliteitstool.

Via onderstaand formulier kan je jouw contactgegevens achterlaten en de organisatie die je graag de vitaliteitsmeter aan wilt bieden. Een medewerker van excap neemt dan contact met je op om nader af te stemmen en informatie nader af te stemmen.

Heb je andere ideeën of suggesties, neem dan vooral contact met ons op via deze link. Het delen en doorsturen van dit bericht mag ook! Graag zelfs! 

Vitaliteitsmeting

Vul hieronder je vraag in en we komen snel bij je terug.