Excap wint de FD Gazelle Award!

29 september 2010

Excap wint de FD Gazelle Award!

Excap is gisteravond in de Euroborg in Groningen uitgeroepen tot het snelst groeiende bedrijf in de provincie Groningen. Uit handen van Clemens van Herwaarden ontving Algemeen Directeur Arjen van Hijum de Gouden Gazelle. Ook de winnaars uit Friesland en Drenthe werden gehuldigd.

De FD Gazellen zijn de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Elk jaar publiceert Het Financieele Dagblad een nationale ranglijst. Excap eindigde hierop als 52e. Een geweldig resultaat waar we met z’n allen erg trots op kunnen zijn!

Graag bedanken wij onze klanten en relaties die ons de mogelijkheid hebben geboden om tot Gazelle te worden benoemd. We zijn enorm trots op het bereiken van deze mijlpaal, die het resultaat van onze ambitie is en een stimulans om verder te werken aan een succesvolle groei van onze klanten en van onszelf.

De groei die excap heeft doorgemaakt is tevens te danken aan onze medewerkers, belmedewerkers en mystery shoppers! Door hun enthousiasme, betrokkenheid en kwaliteit hebben wij de groei van de afgelopen jaren kunnen realiseren.