wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Arjen van Hijum

arjen.vanhijum@excap.nl 020 - 204 4508

Arjen is de strateeg binnen excap. Naast de ontwikkeling van het bedrijf als geheel, is Arjen verantwoordelijk voor marketing en de financiële huishouding van het bedrijf. Tevens haalt Arjen veel energie uit het adviseren van klanten, het geven en verzorgen van keynotes en het omzetten van creativiteit in concrete innovaties.

Wat kan Arjen voor je betekenen?

Arjen helpt je bij het bepalen van de koers ten aanzien van klantgericht ondernemen. Waarbij het belang en de beleving van klant en medewerker hand-in-hand gaan.  Hierbij gebruikmakend van een flinke dosis ervaring, succesvolle praktijkcases en toepasbare theorie.

Achtergrond Arjen

Op 5 augustus 2004 begon Arjen zijn carrière als ondernemer, de dag waarop hij de Hanzehogeschool vaarwel zei met een diploma Ondernemerschap en Management in zijn hand. De start van excap verliep parallel aan het starten van de Master of Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarvan in 2010 de bul werd behaald. De jaren daarna is hij managementboeken gaan verslinden om voorop te (willen) blijven lopen in het vakgebied van excap. Naast ondernemer is Arjen de trotse man van Saskia en vader van Julia en Emma.

Waar Arjen enthousiast van wordt:

  • Saskia, Julia & Emma
  • Heerlijk eten
  • Bijpassend wijntje
  • Hardlopen
  • Managementliteratuur