wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Ivo van de Boer

ivo.vandeboer@excap.nl 020 - 204 4508

Ivo is enthousiast over zijn werk, omdat er een goede mix is tussen klantwensen vertalen naar concrete onderzoeksopzetten en het verkennen van nieuwe marktkansen. Door de korte lijnen met projectmanagers, kunnen marktwensen en ideeën snel worden besproken en geïmplementeerd.

Wat kan Ivo voor je betekenen?

Het werken met ambitieuze en inspirerende klanten, daar wordt Ivo enthousiast van. Ivo treedt het liefst op als sparringpartner, waarbij je elkaar uitdaagt om de ultieme klant- en medewerkersbeleving te realiseren. Daarnaast ondersteunt Ivo klanten door middel van concrete adviezen en praktische tips, die gericht zijn op het verhogen van het service & omzetniveau en het verlagen van verloop en ziekteverzuim.

Achtergrond Ivo

Tijdens de studie Ondernemerschap & Management heeft Ivo, Arjen en Ewald leren kennen. Ze begonnen als studievrienden die een biertje dronken, maar zijn uitgegroeid tot zakelijke partners met een bijzonder hechte vriendschap. Een vriendschap om trots op te zijn! Nadat Ivo ruim 8 jaar een bijbaan had gehad bij Intersport, werd in 2004 excap (voorheen Store Support) opgericht.

Waar Ivo enthousiast van wordt

  • Kirsten, Fleur, Merel & Babet
  • Verre gezinsreizen maken
  • Lekker eten & drinken
  • Tennissen  
  • Customer & Employee Journey

Wat Ivo nog meer doet

Ivo zet zijn netwerk, kennis en enthousiasme ook graag in om andere organisatie (veelal non-profitorganisaties) te adviseren op bijvoorbeeld student-ondernemerschap vraagstukken of de positie van de (zorg)cliënt, te weten: