wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Frank Dorgelo

frank.dorgelo@excap.nl 050-850 7005

Frank is in februari 2018 bij excap begonnen als stagiair. Na het afronden van zijn stage kreeg Frank de kans zich verder te ontwikkelen, wekelijks ondersteunt hij de afdeling Planning, Rapportage & Analyse en zo draagt hij zijn steentje bij aan het succes van excap. Een van de aspecten die Frank het meest aanspreekt, is het meewerken aan de verbetering van klantbeleving in verschillende branches. 

Wat Frank voor je kan betekenen

Frank houdt zich bezig met verschillende projecten. Hierbij zorgt hij er voor dat de Planning, Rapportage en Analyse van de projecten voorspoedig verlopen. Ook staat Frank altijd paraat om vragen van mystery shoppers te beantwoorden. Verder vindt Frank het tof om in een modern, ondernemend en enthousiast team te werken en is hij trots op het feit dat hij daar deel van uit mag maken. 

Achtergrond Frank

Frank heeft zijn opleiding Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen afgerond. Tijdens zijn studie is Frank altijd werkzaam geweest in een hotel waar hij zelf het aanspreekpunt was voor de gasten. Vanuit zijn interesse in klantbeleving spreekt excap Frank heel erg aan, omdat klantbeleving bij excap hoog in het vaandel staat.

Waar Frank enthousiast van wordt

  • Daniëlle
  • Gezelligheid met vrienden
  • Buiten bezig zijn
  • Lekker eten & speciaal bier
  • Voetbal en hardlopen