wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Laura Dijk

laura.dijk@excap.nl 020 - 204 4508

Laura werkt sinds juni 2016 bij excap. Eerst als projectmedewerker op de afdeling planning, rapportage & analyse en nu gaat zij met veel plezier naar haar werk als projectmanager consultancy. Laura is enthousiast, betrokken en betrouwbaar. Klant- en medewerker beleving is iets wat Laura erg interessant vindt, ze vindt het daarom ook leuk dat ze daar aan kan bijdragen.

Wat Laura voor je kan betekenen

Laura is als projectmanager het eerste aanspreekpunt voor operationele vragen. Tijdens een project is ze vanaf het begin tot aan de afronding betrokken, ze is de spin in het web. Laura schakelt tijdens een project constant met de klant en met het team, iets wat Laura erg leuk vindt en veel voldoening uit haalt.

Achtergrond Laura

Na het succesvol afronden van de studie Sport, management en Gezondheid is Laura aan de slag gegaan als Eventmanager bij een sportbedrijf. Ook heeft Laura werkervaring in de horeca en de bancaire sector. Werken bij een dynamisch, enthousiast en innovatief bedrijf is iets wat Laura erg aanspreekt. Ze voelt zich daarom helemaal op haar plek bij excap.

Waar Laura enthousiast van wordt

  • Erwin
  • Familie en vrienden
  • Hardlopen en wielrennen (eigenlijk alle sporten)
  • Reizen
  • Lekker eten en drinken