wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Rik van Eisden

rik.vaneisden@excap.nl 020 - 204 4508

Sinds januari 2013 is Rik werkzaam bij excap. Rik is inmiddels werkzaam als projectmanager en kwaliteitsfunctionaris. Klantbeleving en topkwaliteit is iets wat Rik hoog in het vaandel heeft staan. Rik past beide interesses toe tijdens de uitvoering van de projecten die hij begeleidt. Rik houdt de deadlines en wensen van klanten in de gaten en hij zorgt ervoor de dat projecten een hoogwaardige kwaliteit bereiken.  

Wat Rik voor je kan betekenen

Rik is betrokken bij de opzet en begeleiding van projecten binnen de Benelux. Hij ziet erop toe dat de wensen van klanten zo goed mogelijk vertaald worden naar een gedegen onderzoeksopzet en dat deadlines behaald worden. Daarnaast beoordeelt Rik of alle werkzaamheden binnen de kaders van de GDPR uitgevoerd (mogen) worden.   

Achtergrond Rik

Tijdens zijn jeugd is Rik ruim 8 jaar werkzaam geweest in de Horeca. Hij ondervond toen aan den lijve hoe belangrijk klantbeleving is. Tijdens zijn eerste stage van de opleiding HBO Bedrijfskunde is Rik in contact gekomen met excap. Rik zat meteen op zijn plek en ontwikkelde grote betrokkenheid met excap, wat geresulteerd heeft in een functie als Projectmedewerker en daaropvolgend als Projectmanager. Sinds de invoering van de GDPR (AVG) -wetgeving is Rik nu ook actief in de functie van Kwaliteitsfunctionaris.

Waar Rik enthousiast van wordt

  • Voetbal

  • Wielrennen

  • Vrienden

  • Natuur

  • Zijn aquarium