wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Danny Teer

danny.teer@excap.nl 050-850 7005

Danny is sinds 2009 werkzaam voor excap en verantwoordelijk voor het goede verloop van diverse planningen en de verwerking van rapportages voor trajecten binnen verschillende branches, waaronder de automotive branche. Daarnaast begeleidt Danny stagiaires en nieuwe medewerkers die werkzaam zijn op de afdeling.

Wat Danny voor je kan betekenen

De klant iets onverwachts bieden in de vorm van extra service of aandacht is essentieel, zeker in deze tijd. Samen met de mystery guests zorgen voor een optimaal verloop van een compleet mystery guest-traject en het verbeteren van klantencontacten op de werkvloer bij diverse bedrijven ziet Danny dan ook als een mooie uitdaging. Kritisch kijken naar wat de klant wil en daar de juiste mystery shoppers voor inzetten is daarbij essentieel. Leuk om te zien is dat er veel mystery shoppers zijn die ook al jarenlang voor ons werken waardoor je een goede (vertrouwens)band met elkaar kan opbouwen.

Achtergrond Danny

Geboren en getogen in Amsterdam is Danny in 2007 naar het noorden van het land verhuisd en inmiddels vader van 2 dochters. Danny is na zijn opleiding Toerisme & Management onder meer werkzaam geweest in de hotellerie en heeft zodoende een goed beeld gekregen van wat gasten en klanten verstaan onder het begrip ‘klantvriendelijkheid’. De verwachtingen zijn namelijk vaak hooggespannen.

Waar Danny enthousiast van wordt

  • Marianne
  • Olivia & Leanora
  • Autosport 
  • Italiaanse keuken 
  • Film & cabaret 
  • Wellness resorts