Shoeby-ondernemer Franchisenemer van het jaar!

1 maart 2010

Shoeby ondernemer Franchisenemer van het jaar!

Als sponsor van de Franchisenemer van het Jaar verkiezing, heeft excap dit jaar de drie genomineerde bedrijven bezocht. Uiteindelijk heeft Shoeby franchiseneemster Mariët van Laar op vrijdag 19 maart jl. tijdens de Franchise & Formulebeurs Onderneem ‘t! de felbegeerde titel ‘Franchisenemer van het Jaar’ gewonnen.

Mariët had daarmee de primeur, want dit jaar werd de verkiezing voor het eerst georganiseerd door Onderneem ‘t!, beursorganisatoren Franchise + en First Formula.

Er waren in totaal 68 franchisenemers genomineerd van 45 verschillende franchiseformules. Er werd 8000 keer gestemd. De andere franchisenemers met de meeste stemmen waren: Joyce Ebbing (Pink Pepper) en Bart Pronk (Welkoop).

De drie genomineerden zijn bezocht door een vakjury, bestaande uit Andreas van den Bout (ABN AMRO), Joost Bos (Koelewijn & Partners) en juryvoorzitter Theo de Wit. Iedere genomineerde is bezocht door een mystery shopper van excap.

Belangrijke meetpunten hierbij waren: de ontvangst, het adviesgesprek, verkoopgerichtheid van de medewerker en algemene klantgerichtheid. Naar aanleiding van deze bezoeken werd de uiteindelijke winnaar bepaald. De winnaar ging naar huis met de Franchisenemer van het Jaar-award en een reischeque t.w.v. € 750,-.