meet & greets en mystery shops

Batavia Stad

Klanten begroeten

Bij meet & greets betreedt een mystery shopper de winkel en kijkt hoe snel hij gegroet wordt om te zien of er oog is voor (binnenkomende) klanten. Samen met de mystery shops levert het Batavia Stad inzicht in de klant- en verkoopgerichtheid.

Doel en aanpak

Batavia Stad Fashion Outlet wil inzicht krijgen in de wijze waarop klanten worden geholpen en in de mate van verkoopgerichtheid van de medewerkers. Hiervoor worden alle outlets, horecagelegenheden en de informatiebalie vier keer per jaar uitgebreid gemeten met een mystery shop. Daarnaast vinden maandelijks Meet & Greet metingen plaats in alle 100 winkels.

Resultaten

Batavia Stad heeft voor excap gekozen vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de rapportages. Doordat de mystery shopper zijn feedback zo concreet mogelijk verwoordt, kan Batavia Stad de feedback optimaal toepassen. Excap beschikt over een geavanceerd rapportagesysteem, dat direct een melding verstuurt bij een score die onvoldoende is. Ook kan elke winkelmanager zelf inloggen om de eigen resultaten te bekijken en te benchmarken met gemiddeldes.

Over Batavia Stad

Batavia Stad is het eerste Fashion Outlet Centre in Nederland en ligt aan de kust van het IJsselmeer bij Lelystad. Je vindt er meer dan 250 grote modemerken; van kindermode tot sport, van herenmode tot lingerie, van schoenen tot parfums en van chocolade tot interieur. Tevens zijn er zeven horecagelegenheden, waaronder McDonald's, La Place en Subway en er is volop parkeergelegenheid.