Captalk S01E02: De Librije, over sterwaardige gastbeleving

8 juli 2021

Aflevering twee van onze podcast is live! Captalk is jouw maandelijkse half uur ontspanning, inspiratie en motivatie. Op het gebied van klant- en medewerkersbeleving.

In aflevering twee zijn we op bezoek bij De Librije. Misschien wel dé voorloper op culinair en gastronomisch gebied. Binnen Nederland en ver daarbuiten. Arjen ging met Jonnie en Thérèse in gesprek over het creëren van sterwaardige gastbeleving, Corona-uitdagingen, ondernemerslessen, over gasten die hun laatste wens in vervulling laten gaan en restauranttips. Benieuwd? Luister of kijk deze Captalk dan snel via Spotify of YouTube. Luister/kijk snel. Kleine spoiler: wil je zelf leren koken in De Librije? In de podcast hoor je hoe dat kan!

Excap wil jou met deze podcast een kijkje geven in de keuken van verschillende branches en samen met jou op zoek gaan naar de ingrediënten van succes. Daarom gaan we in gesprek met inspirerende personen bij inspirerende bedrijven, die bekend staan als voorbeeld, marktleider of innovator.

Heb je aflevering één nou nog niet gekeken, doe dat dan hier. En mocht je nou een gast willen tippen met wie Arjen ook zeker een keer in gesprek moet; laat het ons vooral weten!

Alle eerdere podcast kan je hier terugvinden.

 

Bekijk op YouTube

Luister op Spotify