Excap draagt bij aan succesvol ANVR congres in Sevilla

23 november 2017

Excap draagt bij aan succesvol ANVR congres in Sevilla

Excap is er trots op zichzelf business partner van de ANVR te noemen. Onze verbondenheid met de reisbranche en onze kwalitatief hoogwaardige dienstverlening maken de ANVR en excap tot een zeer succesvolle combinatie.

Van 16 t/m 19 november vond het ANVR congres plaats in het prachtige Sevilla. Het congres, waar alle grotere reisorganisaties en aangesloten business partners (zoals excap) bijeen kwamen had als thema “Vernieuwen of verdwijnen.” In lijn met dit thema hadden de ANVR en excap bedacht dat excap op vernieuwende wijze een bijdrage kon leveren.

Arjen had, onder toeziend oog van collega Ewald en zo’n 220 mede-aanwezigen, drie dagen lang de verantwoordelijkheid om als columnist iedere congres dag ‘samen te vatten’. “Naast de vele netwerkmomenten, prachtige excursies en fantastische avondinvulling was het een uitdaging om iedere ochtend de kwaliteit en inhoud van de goede sprekers te evenaren en het publiek te verrassen met humor en inspiratie,” aldus Arjen.

Na het congres was excap gevraagd om de mening te peilen van de aanwezigen. Hieruit bleek dat deze nieuwe opzet van samenwerking tussen de ANVR en excap (zeer) succesvol was. Daarom sluiten we graag af met een paar quotes en kijken we uit naar het congres van volgend jaar!

“Arjen leverde op onnavolgbare wijze een prachtige bijdrage aan ons congres door zijn columns met rake observaties, scherpe oneliners en dat ook nog met veel humor geschreven. Wat mij betreft volgend jaar weer!” – Frank Oostdam, directeur/voorzitter ANVR

“Waar Matthijs van Nieuwkerk snel praat en het dichten aan Nico Dijkshoorn overlaat, combineerde Arjen van Hijum beide vaardigheden schijnbaar moeiteloos. Knap gedaan!” – Tom van Apeldoorn, Directeur TravelPro en TravMagazine

“Hij is de kunstenaar van de woorden, zeer inspirerend en enorm knap!” – Maud van Boven, Europeesche Verzekeringen

Arjen van Hijum tijdens het ANVR-Congres in Sevilla 2017. (Foto van Travmedia)