wij zijn excap

maak kennis met onze organisatie en captains

Emiel Vis

emiel.vis@excap.nl 050-850 7005

Emiel is in februari 2017 bij excap begonnen als stagiair. Na een tijdje gewerkt te hebben als flexmedewerker naast zijn studie, werkt Emiel nu fulltime op de afdeling Planning, Rapportage & Analyse en draagt hij zijn steentje bij aan het succes van excap. Emiel houdt ervan om met een kritische blik naar de huidige metingen te kijken en zo te kijken waar er verbeterd kan worden op het gebied van klantbeleving.

Wat kan Emiel voor je betekenen?

Emiel houdt zich bezig met meerdere projecten. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de planning, rapportages en de briefing van projecten. Ook kunnen de mystery shoppers bij Emiel terecht voor zowel projectgerichte als algemene vragen. Emiel wordt enthousiast van het verbeteren van klantervaringen in elke sectoren en is trots dat hij hier aan bij kan dragen.

Achtergrond Emiel


Emiel heeft de opleiding Commerciële Economie afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Tijdens zijn studie heeft Emiel in 2017 stage gelopen bij excap. Hierna is hij gebleven als flexmedewerker. Daarnaast heeft Emiel altijd in de supermarktbranche gewerkt en is hij ook daar actief bezig geweest met klantbeleving.

Waar Emiel enthousiast van wordt

  • Fréderike
  • Reizen
  • Hockey
  • Gezelligheid met vrienden
  • Motorsport kijken